Kawasaki presenteert 2018 nieuws op eigen show!

Datum: 25-10-2017

Op 25 en 26 november aanstaande organiseert Kawasaki, het grootste Japanse motormerk in de Benelux, een grote nieuwsshow op een unieke locatie! Naast 6 hagelnieuwe Kawasaki modellen zullen alle 2018 modellen en kleuren gepresenteerd worden op meer dan 650m2 in een high-techomgeving die past bij het image van het merk.

Kawasaki zal op de locatie waar het merk sinds 2016 al meerdere internationale dealermeetings en de zeer succesvolle introductie van de Z900 organiseerde, hetNationaal Militair Museum in Soest,een spectaculaire nieuwsshow neerzetten.

Tijdens deze dagen zullen alle 2018 modellen en kleuren direct na de EICMA Milaan worden gepresenteerd. Houd rekening met veel Kawasaki nieuws voor 2018 inclusief de reeds aangekondigde spectaculaire Z900RS en een nieuw exclusief Supercharged model!

Kawasaki verwelkomt zaterdag 25 november en zondag 26 novemberalle motorrijdersvan de Benelux in hetNationaal Militair Museum in Soest. De toegang (normaal € 15,-) is voor motorrijders gratis op vertoon van het motorrijbewijs. Wel dienen bezoekers zich eerst te registreren op www.kawasaki.nl. Inschrijven kan vanaf vrijdag 27 oktober. We beloven U een onvergetelijke dag!

Nationaal Militair Museum, Verlengde Paltzerweg 1, 3768 MX, Soest.

Kijk voor meer informatie op www.kawasaki.nl

  • Putoline
  • Premier Helmets
  • RXA
  • GC
  • Klicbag